duminică, 8 iulie 2012

Lost within Temptation :)

Salutare tuturor ! Ce mai faceti ? Astazi o sa va prezint ceva nou,de fapt este seara,dar chiar nu mai conteaza,zi sau noapte,tot una,am dreptate ? deci sunteti curiosi ? Oh daa,deci este vorba de o carte pe care o scrie Emy ,
o carte despre ingeri,eh cum suna asta ? supper nuu ? Desi este doar primul capitol postat pana acum,deja povestea incepe sa prinda contur <3.Puteti gasi primul capitol aici >Capitolul I< La fiecare nou capitol vom avea un update pe acest site,deci continuati sa urmariti acest link !!! Eu o sustin din toata inima pe Emy sa continue treaba la aceasta carte,pentru ca are imaginatie,sa recunoastem,nu oricine poate scrie asa ceva,si daca ai talent pai atunci el trebuie folosit !!!
Aveti mai jos descrierea cartii si coperta ei :) Va invit sa va dati cu parerea printr-un comentariu !
Multumim :* !!! Si multa bafta Emy ! <3




De cate ori privesc la Marea lui Atlas,vor stii mereu ca iubirea lor va putea infrange orice .Nu,nu au incredere in nimeni.Si,desi la fiecare colt se gaseste cineva care sa atace,desi puterea lor nu mai exista cand sunt impreuna,speranta moare ultima totdeauna.Consiliul e impotriva lor.De fapt,toti sunt impotriva lor.Detin puteri nemarginite,pe care oricine ar da orice sa le aiba.Pana si conducatorul Consiliului a decis ca vor fi ale lui.Dar,pana sa se gaseasca unul pe celalalt,pana sa isi descopere iubirea reciproca,nu sunt decat niste pioni pe masa Conducatorului.Cand Amber Dawn implineste 17 ani,va trebui sa fie supusa Consiliului.Tot timpul,aceeasi poveste.Esti bun,sau mori.
Dar ce se intampla atunci cand persoana pe care o astepti de-o viata te tradeaza?Ce se intampla atunci cand...esti silit sa mergi in purgatoriu ?Oare te vei mai intoarce vreodata?Oare...te vei mai putea intoarce la cel pe care il iubesti ? Probabil ca da.Dar chiar si asa,nu poti fi niciodata sigur.Pentru ca tradatorul o va duce departe,departe de tot ce a iubit si a adorat vreodata.Iar el va trebui sa o caute,sa o gaseasca si sa o protejeze.Stie ca nu e imposibil.Stie ca are nevoie de ajutor,desi ar fi prea riscant sa il ceara cuiva.Iar tradatorul...ei bine,e mai aproape de cat isi pot ei doi imagina.

O dragoste interzisa.O pasiune nemarginita bolnava de prea multa iubire.

7 comentarii:

Ana Naghi spunea...

Bravo,emilia!multa bafta cu scrisul!

emy spunea...

Multumesc :* !

Sabryy spunea...

mie pana acum imi place :x mult!

huh, ma bucur ca am avut voianta sa citesc ce ai scris tu...deobicei mi.e lene =))

black angel spunea...

Nu pot decat sa iti urez mult succes!!!
;)

Calin Andreea Daniela spunea...

Pare destul de interesanta :)

Ştefana Alexandra spunea...

Descrierea sună super bine, deşi eu sunt total împotriva cărţii scrise în română şi titlul în engelză, adică ori una ori alta, dar să spunem că titlul se potriveşte prea bine cu coperta şi nu ştiu dacă ar suna la fel de bine în română.
Pot doar să-i urez multă baftă cu scrisul.

Smiling Miss spunea...

Da, am citit și eu capitolul lui Emy și mi-a plăcut enorm. Are talent și trebuie neapărat să continue să scrie.
E bine de știu că are prieteni care să o susțină. Sunt sigură că „reclama” ta a încurajat-o mai mult. :)

O zi frumoasă în continuare!